Yhteistyökumppanit

Olen kiitollinen kaikista yhteistyökumppaneista, jotka haluavat tukea urheilu-uraani. Tässä alla tämän hetkiset yhteistyökumppanit ja heistä lyhyt esittely:

Larun pyörä toimii kanssani yhteistyössä kaikissa pyörii liittyvissä asioissa. Larun pyörän kautta tulee maastopyörä kisoihin sekä tarvikkeita ja varusteita. Larun pyörä tuo myy ja tuo maahan useaa eri merkkiä ja on erityisesti tunnettu Focuksen maahantuonnistaan. Lisäksi Larusta on saatavilla erinomaista Bikefitting-mitoituspalvelua.

Tässä linkki omaan Bikefitting-raporttiini!

Ajan maastossa Focuksen Raven 29er maastopyörällä. Focuksen pyörissä on hyvä hinta-laatusuhde ja pyörät ovat kestäviä ja pärjäävät erinomaisesti vertailussa muiden valmistajien kisapyöriin. Maailmalla on suurissakin kansainvälisissä kisoissa saavutettu hyvää menestystä Focuksen pyörillä. Focukseni tulevat maahan Larun pyörän kautta.

stä voit lukea kokemuksia Focus Spine C Pro maastopyörästä!

Luotan Wattbikeen sisäharjoittelussani. Indoor Sports tuo maahan Wattbike-sisäharjoittelupyörää ja mahdollistaa minulle harjoittelun Wattbikella vuoden ympäri. Wattbike on erinomainen valinta sisäharjoitteluun, sillä sillä sujuvat niin pitkät peruskestävyyslenkit kuin kovat tehotreenit. Laitteesta saa ulos paljon erilaista dataa ja sillä pystyy myös kilpailemaan toisia Wattbikeja vastaan. Samalta maahantuojalta löytyy myös muita sisäharjoittelulaitteita.

Gutzy toimii yhteistyössä kanssani kilpailuissa ja harjoittelussa käyttämieni ravinteiden osalta. Gutzya tuo maahan Polar-Pharma. Gutzy on suomalainen tuotemerkki, jolta löytyvät tuotteet niin harjoitteluun, palautumiseen kuin harjoittelua edeltäväänkin vaiheeseen. Tuotteet ovat hyvän makuisia, tehokkaita ja nopeasti imeytyviä.


Helsingin Katse on kanssani yhteistyössä ajolasien ja kypärien osalta. Helsingin Katse tuo maahan Rudy Projectin urheilulaseja ja kypäriä. Tuotteet tarjoavat erinomaisen suojan pyöräilyyn ja ovat lisäksi laadukkaita ja tyylikkään näköisiä. Helsingin Katseesta löydät myös tavalliset silmälasit.

Shimano Nordic Cycle toimittaa maahan montaa eri tuotemerkkiä. Yrityksellä on vahva edustus Shimanon lisäksi useisiin muihinkin merkkeihin, kuten Vittoriaan. Ajan Shimanon kengillä ja Vittorian renkailla ja pyörissäni Shimanon osasarjat ovat hyvin edustettuina. 
Focus Halme Racing on vuonna 2015 perustettu maastopyöräilytiimi, jossa ajaa lisäkseni veljeni Sasu Halme. Tiimin tavoite on saavuttaa hyvää menestystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

 Maantietä ajan Finnfalz-RushRacingin joukkueessa. Joukkue tavoittelee menestystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja joukkueessa ajaa useita menestyksennälkäisiä ajajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti